Jobba med oss

Vill du blir en stödperson, härligt!

Vad roligt att du vill vara en del av Plusfamiljen Senior! Som stödperson gör du skillnad vid varje arbetstillfälle. Både genom att hjälpa och stödja men även genom att lyssna och samtala. Är du en person som tycker om att finnas där för andra, är lyhörd, inkännande och delar våra värderingar, då kan du vara vår nästa kollega!

Att jobba som stödperson i Plusfamiljen innebär att man är del av något större. Vårt jobb handlar i första hand om att göra skillnad för människor. Oavsett vilken yrkesroll du har hos oss är det något som utmärker oss i både vårt sätt att jobba och vår gemenskap. Vi vill gärna bli fler så välkommen att bli en av oss – och det extra pluset i någons liv. Hos oss är alla välkomna, oavsett vem du är kär i, vad du definierar dig som, vad eller vem du tror på eller vart du kommer ifrån.

Observera att vår jobbsida delas med personlig assistans, men det märks tydligt under jobbkategori vilken del jobbet tillhör. Hittar du inget jobb som passar är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.