Plusfamiljen senior

Tävling!

Behöver du eller någon äldre anhörig, hjälp och sällskap i vardagen, till exempel med matlagningen, promenader i vårsolen, hjälp med ärenden eller sällskap över en fika i soffan. Nu har vi en tävling där du har chansen att få en trygg och erfaren seniorvän gratis i en hel månad, värde fr. 2940 kr!

Vad ska du göra för att vara med och tävla?

Skriv en motivering varför du eller din anhörige borde få en seniorvän under en månad. Motiveringen skriver du i inlägget på Facebook. Här kommer du till vår Facebook-sida!

Villkor

Personen som ska få en seniorvän måste vara bosatt i Sverige. Vinsten går inte att överklaga och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du binder inte upp dig på något, träffarna avslutas automatsikt efter att månaden har passerat. Omfattningen är 3 timmar i veckan (en träff/vecka) i 4 veckor, startdatum beslutas tillsammans mellan vinnaren och Plusfamiljen. Vill du fortsätta träffa din seniorvän efter att månaden är slut sätter vi tillsammans upp en plan framåt. En jury på Plusfamiljen kommer utse en vinnare när tävlingen är avslutad. Sista dagen för att delta är måndagen den 18e april 2022.

LYCKA TILL!